Valiant Lady, det andet i en serie på tre skibe til Virgin Voyages (Foto: Virgin Voyages | PR)

Virgins “Valiant Lady” til Middelhavet

Virgin Voyages har afsløret programmet for Valiant Lady, der debuterer i Middelhavet i foråret 2021. Skibet får base i Europas største krydstogthavn.

Der er kun 127 dage til, at den britiske Virgin-koncern debuterer som krydstogtrederi. Den 1. april 2020 afsejler Scarlet Lady på et firedages krydstogt fra Miami til Key West og Bimini Islands på Bahamas.

Men allerede inden første skib er blevet leveret, er Virgin Voyages klar med programmet for det andet af fire skibe, som rederiet får leveret i løbet af de kommende år.

Næste skib hedder Valiant Lady og er som man kender fra Virgin Atlantic-flyene opkaldt efter kvindelige musikere, skuespillere eller sangtitler med kvindenavne. Valiant Lady var dog en meget populær sæbeopera i 1950´ernes USA.

Skibet får basehavn i Barcelona, der er Europas største krydstogthavn, og derfra vil det i maj 2021 debutere på 7-dages krydstogter i Middelhavet med destinationer i Frankrig, Italien og Spanien.

“Vi  er glade for at afsløre navnet på vores andet skib – Valiant Lady – og at levere på vores løfter om at tilbyde rejsende en krydstogtoplevelse i denne fantastiske del af verden. Vores sejlere (gæster, red.) vil forelske sig i de steder, hvor vi kommer og de øjeblikke og minder, de vil være i stand til at skabe på vores smukke skib. Når alt kommer til alt, er der ingen bedre måde at sejle på de syv have end – Virgin-måden,” lyder det sælgende budskab fra Tom McAlpin, der er administrerende direktør for Virgin Voyages.

Tre kombinationer
Fra Barcelona er det planen, at Valiant Lady skal sejle på tre forskellige kombinationer. Første kombination går til Ibiza, Monte Carlo, Marseille og Olbia på Sardinien. En anden kombination omfatter Ibiza, Toulon, Ajaccio (Korsika), Marina di Carrara i Toscana samt Cagliari. Endelig er det muligt at forsøge sig med en kombination, der går via Ibiza, Palma de Mallorca, Málaga og med slut i Gibraltar.

Salget af krydstogterne åbner i løbet af december måned.

Virgin-koncernen, er kendt for at gå utraditionelle veje, og sådan er det også med Virgin Voyages. Her kalder man konsekvent gæsterne for “sailors” og rejsebureauer for “first mates”. Herudover markedsfører Virgin krydstogterne som “voksen-krydstogter”, hvor der ikke er adgang for børn og unge under 18 år.

De fire skibe til Virgin Voyages bliver bygget på det italienske Fincantieri-værft i Trieste. Skibene er på 110.000 tons og har plads til 2.700 passagerer og 1.600 besætningsmedlemmer.

 

Relaterede artikler:

Tatovør og body piercing på nyt krydstogtskib

Richard Branson har kurs mod Københavns Havn