Virgin Voyages begynder at sejle i 2020 – året efter og i 2022 kommer der endnu to skibe til flåden. PR-illustration: Virgin Voyages.

Tatovør og body piercing på nyt krydstogtskib

Sir Richard Branson er næste år klar med premieren på det første af tre krydstogtskibe hos Virgin Voyages, der blandt andet ikke vil have børn som passagerer.

Virgin Voyages’ første skib, Scarlet Lady, får Miami som hjemhavn og vil til at begynde med sejle krydstogter i Caribien fra sin debut næste år.

Klik for stort format. I nogle af suiterne vil udsmykningen blandt andet omfatte guitarer; skibet går i alt plads til 2.770 passagerer. PR-illustration: Virgin Voyages.

Sir Richard er i et joint venture med Bain Capital medejer af Virgin Voyages, der går efter et publikum der ikke normalt ville vælge krydstogt som ferieform. Sir Richard stiller blandt andet Virgin-navnet til rådighed for Virgin Voyages, der skal have tre skibe.

I forvejen er Sir Richard blandt andet kendt for navnlig sit flyselskab Virgin Atlantic, der i år har 25 års jubilæum. Virgin Group ejer i dag kun 20 procent af flyselskabet, Delta Air Lines har 49 procent og Air France KLM de sidste 31 procent. Der findes også Virgin tog, Virgin Hotels og efter planen kommer der en form for rumrejser under Virgin-navnet.

En række af nyhederne fra det nye rederi er netop præsenteret, blandt andet kommer der  78 luksuriøse “RockStar Suites.” 

De vil omfatte 15 Mega RockStar Suites, som igen gøres forskellige og får navnene Massive, Fab, Posh og Gorgeous Suites. Massive Suiten får som del af sin udsmykning nogle guitarer, egen balkon med boblebad og inde døre et langt ”runway-bord” til hvis der skulle komme gæster på besøg, skriver CNN. Alle gæster, der har købt en suite, får adgang til Richard’s Rooftop, “en eksklusive chik udendørs lounge.”

Klik for stort format. Virgin håber at få sin egen krydstogtterminal i Miami; PR-illustration: Virgin Voyages.

Passagererne kaldes RockStar sailors
For at understrege, at det bliver noget ekstraordinært kalder Virgin-rederiet sine kunder RockStar sailors, ikke passagerer. 

En anden unik ting bliver at de særlige tilbud ombord vil omfatte en salon, hvor man både kan få en tatovering eller en body piercing.

Måske til København
Scarlet Lady er det første af tre planlagte Virgin Voyages-skibe, de to næste er sejlklar i 2021 og 2022. De er 278 meter lange, 38 meter bredde og deres hver 1.430 kahytter får samlet plads til 2.770 passagerer (de skal være mindst 18 år) – hertil kommer en besætning på 1.160.

Al mad i restauranterne, der ikke vil have nogen buffeter, er med i prisen, og der bliver intet engangsbestik, sugerør eller flasker af plastik.

Chefen for krydstogter og passagerer i Københavns Havn, Arnt Møller Pedersen Københavns Havn, sagde sidste år til STANDBY.dk, at han forventer at København bliver mulig destination når Virgin Voyages fra 2020 begynder at sejle krydstogter; i første omgang bliver der sejladser i Caribien og Middelhavet.

Men herefter er blandt andet Københavns Havn et godt bud på en kommende anløbshavn, måske allerede i 2021, sagde Arnt Møller Pedersen.

Sejladser med Virgin Voyages åbner for bookinger den 14. februar.

Relaterede artikler:

Virgin bygger krydstogtskib kun for voksne

Branson vil også være hotelkonge

Branson sælger stor aktiepost i Virgin Atlantic