Vokseværk hos Brdr. Price

Adam (til venstre) og James Price flankerer Brdr. Prices organisationschef, Anette Larsen, ved udvidelsen af brødrenes restaurant i Rosenborggade (foto: Flemming Lyng).

”Vi har ikke konkrete ekspansionsplaner, Brdr. Price skal ikke være en franchisekæde,” siger Adam og James Price, der netop har udvidet deres første restaurant i København.

De kendte gastronomiske mm. brødre Adam og James Price præsenterede fredag en stor udvidelse af deres første spisested, Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade i København. Restauranten åbnede i december sidste år med plads til 50 spisende gæster – med udvidelsen kan yderligere 80 smage brødrenes opskrifter.

I april i år fik brødrene også en restaurant i Tivoli.

Mads Bøttger, en af de fire ejere bag de to Price-restauranter, er ejer og adm. direktør for Dragsholm Slot i Odsherred med 34 værelser og mødelokaler til over 100 personer. Her satses på bl.a. MICE-arrangementer i den mere eksklusive ende af skalaen.

”Det var hele tiden meningen, at restauranten her i Rosenborggade skulle udvides. Da vi åbnede sad et reklamebureau i det store lokale, vi nu har overtaget,” sagde Adam og James Price til standby.dk ved receptionen i fredags.

Organisationschef for selskabet bag virksomhederne Dragsholm Slot og de to Brdr. Price-restauranter, Anette Larsen, danner privat par med James Price. Da hun i sommer stoppede som bl.a. kommunikationschef i hotelkæden Scandic i Danmark, sagde hun til takeoff.dk:

“Det bliver spændende at være med til at opbygge en helt ny administrationsorganisation, som skal servicere de tre driftsenheder i virksomheden, Brdr. Price. At der også er nye hotelprojekter i pipeline gør det ikke mindre interessant. Det er stort vækstpotentiale.”

Adam og James Price sagde fredag til standby.dk, at der i øjeblikket ikke er planer om ekspansion. ”Vi kigger på forskellige steder, men der er intet konkret,” sagde de.

Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade er nu udvidet med en ny spisestue. Det store lokale ligger i forbindelse med den nuværende restaurant – og var oprindeligt en gymnastiksal tilhørende KFUM.

Den nye spisestue har plads til ca. 80 spisende gæster. Samlet er restauranten delt i tre, “Spisekøkkenet”, hvor spisekortet er lidt mere uformelt, “Herreværelset”, der primært anvendes til mindre selskaber og den nye “Spisestue”, hvor det store spisekort gælder.

I øvrigt vandt Dragsholm Slot forleden prisen Årets Mad & Vin Match 2012 i Den Danske Spiseguide foran kolleger i den danske restaurantelite, bl.a. Geranium og Noma.

Spiseguiden skriver som begrundelse for prisen bl.a.:

”Restauranten på Dragsholm Slot viser en grundlæggende forståelse for sammensætning af mad og vin på alle plan. Der udvises et eminent samspil mellem køkkenchef og sommelier, vinene til maden er valgt med sikker hånd.”

Dragsholm Slots adm. direktør, Mads Bøttger, er sammen med Claus Fribo og de to Price-brødre ejere af selskabet Brdr. Price. Dragsholm Slot huser to restauranter og hotel med 34 værelser samt bl.a. tre store mødelokaler og syv, mindre møderum.