Vokseværk i kendt hotelkæde

HOTELLER: Kendt københavnsk boutique-hotelkæde får sit sjette hotel og har nu snart 750 værelser i hovedstaden.

Guldsmeden Hotels får snart nyt hotel på Islands Brygge. ”Vi har fået en rigtig fin aftale med PFA,” siger meddirektør Sandra Plesner Weinert til standby.dk – samlet har Guldsmeden Hotels nu 750 værelser i København.

Det nye Guldsmeden-hotel i Gullfossgade på Islands Brygge får 214 værelser og bliver dermed to værelser større end kædens hidtidige flagskib, Axel.

Samlet bruges der op mod 100 millioner kroner på det nye Brygge-hotel, som PFA Ejendomme overtog i januar i år – en klassisk ejendom på Islands Brygge. Det nye hotel får blandt andet en stor spa og mange fælles arealer samt 50 arbejdspladser.

Der er ved overtagelsen tegnet en lang lejekontrakt med Guldsmeden Hotels, der også har hoteller i Oslo, Reykjavik, Menton i Sydfrankrig, de fem hoteller i København, i Aarhus og Berlin. Hotellet på Bryggen er klar i 2019 – samme år hvor Guldsmeden runder sine første 20 år.

Det nye hotel bliver kædens 10. hotel.

Relaterede artikler:

Guldsmeden får nyt hotel i København

Hoteldirektør skælder på Booking.com

Stor fest for kendt hoteldirektør

 

x

Læs Også

EU stiller nye krav til Airbnb

EU-Kommissionen har givet Airbnb til udgangen af august til at svare på nye forbrugerklager over vildledende forretningsmetoder. Horesta tilfreds med skærpet EU-holdning.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.