Vokseværk i kendt hotelkæde

HOTELLER: Kendt københavnsk boutique-hotelkæde får sit sjette hotel og har nu snart 750 værelser i hovedstaden.

Guldsmeden Hotels får snart nyt hotel på Islands Brygge. ”Vi har fået en rigtig fin aftale med PFA,” siger meddirektør Sandra Plesner Weinert til standby.dk – samlet har Guldsmeden Hotels nu 750 værelser i København.

Det nye Guldsmeden-hotel i Gullfossgade på Islands Brygge får 214 værelser og bliver dermed to værelser større end kædens hidtidige flagskib, Axel.

Samlet bruges der op mod 100 millioner kroner på det nye Brygge-hotel, som PFA Ejendomme overtog i januar i år – en klassisk ejendom på Islands Brygge. Det nye hotel får blandt andet en stor spa og mange fælles arealer samt 50 arbejdspladser.

Der er ved overtagelsen tegnet en lang lejekontrakt med Guldsmeden Hotels, der også har hoteller i Oslo, Reykjavik, Menton i Sydfrankrig, de fem hoteller i København, i Aarhus og Berlin. Hotellet på Bryggen er klar i 2019 – samme år hvor Guldsmeden runder sine første 20 år.

Det nye hotel bliver kædens 10. hotel.

Relaterede artikler:

Guldsmeden får nyt hotel i København

Hoteldirektør skælder på Booking.com

Stor fest for kendt hoteldirektør

 

x

Læs Også

Dansk firma bag ny Marriott-hotel i Norge

Det danske hoteldriftsselskab Core Hospitality skal stå for driften af kommende Marriott-hotel i Bergen – Core åbner selv et tilsvarende hotel i København næste år.

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

Kendt kæde af boutiquehoteller atter i Skandinavien

For 10. år i træk er amerikanske Kimpton Hotels i disse dage på årligt salgsbesøg i København, Stockholm og Oslo. Kæden er på vej med sit andet europæiske hotel – og har også kig på Skandinavien.

Storaktionær vil væk fra Hilton

Den største aktionær i Hilton mangler mange milliarder for at kunne betale kommende gældsposter og vil derfor sælge sine 26 procent af Hilton Worldwide Holdings.

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Danmarks største hotelkæde åbner i 2021 nyt hotel med 357 værelser ved Københavns Lufthavn. I alt har kæden fem nye danske hotelprojekter på vej med over 2.000 værelser.

København er måske billigere end Stockholm

Nu er det hverdag igen, og i begge byer var hotelpriserne i bund i selve påsken, men også her så det ud til at være billigst i København. Booking.com giver en pejling, der overrasker.