Wallmans sætter pris på bedste partnere i rejsebranchen

Cirkusbygningen i København vil udbygge samarbejdet med rejsebranchen. ”Mange kender begrebet Wallmans, men der er stadig for mange, der ikke kender vores niveau,” siger PR- og marketingdirektør for Wallmans i Danmark, Casper Engmark, til takeoff.dk og tilføjer:

 

”Derfor holder vi igen i år partnergalla, hvor vi 18. september inviterer 600 af vores primære partnere og storkunder fra rejsebranchen til forpremiere på vores nye dinnershow, Revival. Når branchen kender produktet, som vi giver kommission på, er det nemmere at sælge.”

 

Wallmans ønsker at udvide samarbejdet med rejsebranchen, f.eks. incomingbureauer, hoteller, busselskaber og erhvervsrejsebureauer.

 

”Vi har det seneste par år tredoblet vores salg via rejsebranchen. Sidste sæson leverede branchen omkring 10.000 af de 72.000, der var i Cirkusbygningen for at se et af vores shows – de 72.000 gæster er en stigning på 20 pct. over de seneste to år,” siger Casper Engmark og tilføjer:

 

”Som noget nyt ved partnergallaen i år uddeler vi tre priser til rejsebranchen. Vi kårer Partner med Bedste Personlighed, Bedst Sælgende Partner og Bedste Upcoming-partner. De får deres navn på en vandrepokal, de kan beholde til næste år.”

 

Wallmans har dinnershow fra september til juni. Der er shows torsdag, fredag og lørdag, mens der omkring juletid også er forestillinger tirsdage og onsdage.

 

Wallmans i den 126 år gamle Cirkusbygning har 30 ansat hele året samt yderligere 150 i show-sæsonen. De 150 er alt fra kokke, tjenere, opvaskere, teknikere, vagter og selvfølgelig de 14 optrædende artister. Indtil for nogle år siden var der lige over 20 artister, men for at styrke økonomien blev der skåret på bl.a. den konto.

 

Det har medvirket til, at overskudsgraden de seneste år er steget 150 pct. og i sidste regnskabsår endte på fem mio. kr. ud af en omsætning på 75 mio. kr.

 

Billetter til dinnershowet i Wallmans koster fra ca. 500 til lidt over 1.000 kr.

 

Den svenske underholdningskoncern kan næste år fejre sine første ti år i Cirkusbygningen, som Wallmans købte for et par år siden af Københavns Kommune.

 

Wallmans i København er det største teater for koncernen, der også har shows i Stockholm, Helsingborg og Oslo. 

 

Direktør hos Wallmans i Cirkusbygningen er Dorthe Fryd Ekelin. Hun tiltrådte ved årsskiftet og har tidligere haft topposter i Danmark hos Choice Hotels, First Hotels og Angleterre.

 

Selve Cirkusbygningen kan på dage uden shows lejes til diverse arrangementer via Wallmans konference- og eventafdeling. Cirkusbygningen kan rumme op mod 900 gæster; bygningen indeholder også den mindre Buddha Lounge, hvor der er plads til op til 120 spisende gæster.

Skrevet af Henrik Baumgarten