WOW Air styrker sine USA-ruter

Det islandske lavprisselskab WOW Air øger kapaciteten fra Reykjavik til USA ved at modtage yderligere fem nye fly – herunder selskabets første Airbus A321neo

“Vi får vores første Airbus A320neo i april og i maj får vi den første A321neo. Ligeledes modtager vi i maj og juni tre nye A321”, siger WOW Airs informationschef Svana Friðriksdóttir.

Til sommer vil WOW Air operere tre Airbus A330-300, 10 A321, én A321neo, én A320neo og to A320.

“Vi vil desuden øge frekvenserne på flere ruter til Europe, som en helårsrute dagligt til Frankfurt. Både San Francisco og Los Angeles bliver betjent dagligt. Flyvninger til London Gatwick, Paris og Amsterdam gennemføres to gange dagligt,” siger hun.

Endnu i år tilføjes tre nye destinationer for lavprisselskabet. Det er Pittsburgh i Pennsylvania, Cork i Irland og Bruxelles.

Flyselskabet, som startede i maj 2012, flyver til 31 destinationer, herunder ni lufthavne i USA og Canada.

“De fleste passagerer er fra USA. I 2016 var vores gennemsnitlige load factor 88% og WOW Air havde 1,7 millioner passagerer. Vi forventer 3,1 millioner i 2017.”

Til sommer vil WOW Air flyve 43 gange om ugen til USA på ruter til Boston, Baltimore, New York Newark, Los Angeles, San Francisco, Pittsburgh og Miami. Der flyves dagligt fra Keflavik til Montreal og Toronto.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.