Yngre forældre ofre for flyskræk

Ifølge metroXpress dukker symptomerne med hjertebanken, koldsved og angst op ved turbulens i flyene især hos folk i 30rne, som har stiftet familie. Det er pilot Lars Petersen, der kan berette om dette klientel efter han de seneste 14 år har undervist i bekæmpelse af flyskræk, skriver jp.dk.

 

Hans kollega, Ulrik Pedersen, pilot hos SAS og en af kræfterne bag Flytryg.dk, der har speciale i kurser, der skal fjerne flyskræk. Han nævner, at folk, der netop har stiftet familie føler, at handlinger, der tidligere var problemfrie, nu kan have betydelige konsekvenser, selv om flyvning er den sikreste rejseform i det hele taget.

 

Ifølge Lars Petersen kan flyskrækken udmærket dukke op hos folk, som tidligere har rejst en masse uden problemer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.