Til sommeren 2022 skulle det nye Zleep Hotel i det nye by- og boligområde Havneøen i Vejle gerne stå klart. Det får blandt andet long stay-suiter, den største bliver på 200 kvadratmeter. PR-foto via Kirk Kapital.

Zleep og LEGO-arvinger sammen om nyt dansk hotel

I sommeren 2022 åbner Zleep Hotels nyt hotel med 124 værelser på Havneøen i Vejle. Kirk Kapital står for byggeriet. Rådgivningshuset Telling & Nesager har rådgivet om hotelkoncept og valg af operatør.

For anden gang på få dage kommer der nyhed om et nyt hotel i det jyske. Forleden var det A Place To, der næste år åbner hotel med 117 værelser i Esbjerg.

Denne gang drejer det sig om Zleep Hotels og Kirk Kapital; ejerne af Kirk Kapital er familien Kirk Johansen, efterkommere af LEGO’s grundlægger, Ole Kirk Christiansen.

”Jeg er glad for, at Kirk Kapital har valgt at opføre et hotel i samarbejde med Zleep. Vejle er en interessant turist- og erhvervsby i et dynamisk område af Danmark, hvor vi ser gode muligheder for vores varemærke,” siger Peter Haaber administrerende direktør i Zleep Hotels i pressemeddelelse.

Det nye Zleep Hotel Vejle får 124 værelser, herunder de såkaldte Zleep Living-værelser med køkkenfaciliteter og beregnet til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 hotellejligheder/suiter, der udover at være et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, også er tiltænkt som et long stay-koncept. Her kan gæster leje en møbleret bolig og samtidig bruge hotellets faciliteter. Den største suite måler 200 kvadratmeter.

Skal være klar til Tour de France
I forbindelse med en udsigtsterrasse på øverste etage vil hotellet rumme en stor lounge med reception, bar og morgenmadsrestaurant, i stueplan kommer en café og restaurant.

Det nybyggede hotel forventes færdigt inden 3. etape af Tour de France, der har start i Vejle den 3. juli 2022 på netop Havneøen, et nyt by- og boligområde tæt på centrum og ud til Vejle Fjord og Fjordenhus, oplyses det.

Hotelprojektet bliver afslutningen på Kirk Kapitals store ejendomsprojekt på Havneøen, som blev igangsat for mere end ti år siden:

”Kirk Kapital er glade for, at Zleep ønsker at være med til at fuldende ejendomsprojektet, som i kraft af overnatnings- og bespisningsmuligheder gør Havneøen endnu mere interessant for dens beboere, nærområdet og tilrejsende,” siger Kim Gulstad, administrerende direktør i Kirk Kapital.

Rådgivningshuset Telling & Nesager har rådgivet Kirk Kapital om valg af hoteloperatør. Telling & Nesager har udover at skabe kontakt mellem Kirk Kapital og Zleep vurderet, hvilket hotelkoncept der ville passe bedst ind både lokalt i Vejle og regionalt.

”Vi har set hvorledes Zleep har udviklet sig over årene og hvordan de har kunnet følge og i flere omgange sætte nye trends,” siger John Ankjær fra Telling & Nesager.

Zleep Hotels er en del af kinesisk-ejede Deutsche Hospitality. I dag består kæden af 13 hoteller i Danmark og ét i Sverige, og otte nye hotelprojekter på vej, navnlig ude i Europa. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

Relaterede artikler:

Nyt koncept vil have flere hoteller i Danmark

Hotelkæde klar til dansk ekspansion

Trods millionunderskud: ”Vores forretningsmodel virker”