Zleep overtager kendt hotel

Hotel Prindsen, Roskilde.

Hotel Prindsen, Roskilde.

HOTELLER: Danske Zleep Hotels, der har speciale i lavprisovernatninger, udvider med sit første ”unika-hotel” – og der kan være flere på vej, siger kædens ejer.

Efter Hotel Prindsen i Roskilde gik konkurs i sommer, har hotellets ejer nu fundet en ny operatør med Zleep Hotels. Kæden har specialiseret sig i lavpris-segmentet, men kommer uden for dette område med Prindsen.

”For et år siden gik det godt for os, nu går det rigtig godt,” siger ejer og adm. direktør for Zleep Hotels, Peter Haaber, til standby.dk.

”Hotel Prindsen er ikke et typisk Zleep-hotel, men et fint, klassisk hotel med 71 værelser. Nu putter vi og ejeren af bygningen, Nordicom, to-fire mio. kr. i en renovering, hvor vi respekterer den gamle dame, der med Guldaldersalen har en af landets flotteste banketsale.”

Zleep Hotels vil effektivisere driften af Prindsen, så fremtiden for hotellet med en knap 300-årig historie er sikret.

Nordicom ejer også bygning i Ballerup, der huser et Zleep-hotel. Dermed kom kontakten for at finde ny forpagter af Prindsen-ejendommen.

”Jeg så ikke Prindsen som et Zleep-hotel; der har været dialog med andre potentielle forpagtere. Men det endte med at blive os, og det kan være starten på en unika-collection indenfor Zleep. Lige nu er der ikke andre hoteller i denne pipeline,” siger Peter Haaber og tilføjer:

”Zleep Hotels vil med denne udvidelse af kæden tilføje et nyt kapitel ved at vise, at der godt kan tjenes penge på de klassiske hoteller i Danmarks provins. Vi håber, at vi med denne tilføjelse kommer i betragtning, når der i fremtiden skal vælges driftskoncept på hoteller.”

Prindsen, der genåbner næste forår som ”Prindsen by Zleep Hotels,” bliver det ottende Zleep Hotel i Danmark, hertil kommer et ved lufthavnen i Hamborg.

Et af Peter Haabers selskaber skal drive det kommende Moxy-hotel, der åbner næste år i Københavns sydhavn med 204 værelser. Moxy er et samarbejde mellem Marriott og IKEA’s ejendomsselskab.

”Zleep Hotels har mange projekter i støbeskeen,” siger Peter Haaber, der bl.a. er i gang med at udvide sit Zleep-hotel ved Billund Lufthavn med 60 værelser, der står klar til april næste år.

”Vi har høj belægning på hotellet i Billund, det er et fantastisk hotelmarked,” siger Peter Haaber, der forventer at Zleep Hotels i år runder en omsætning på over 90 mio. kr. og får et ”pænt samlet resultat.”

”Det går generelt godt for hotelbranchen, der er en spirende optimisme og mange projekter i gang,” siger Peter Haaber.