FlyMe på vej på vingerne igen


Det konkursramte flyselskab FlyMe er tilsyneladende i gang med en rekonstruktion, der kan sætte flyselskabet tilbage i drift. Ifølge den svenske avis Göteborgs Posten er nye investorer klar med en check på mindst 300 mio. kr. Investorerne har angiveligt ingen forbindelse til den tidlgiere ejerkreds i flyMe, der blandt andet har talt islandske Palmi Haraldsson, som i dag er dybt involveret i konkurrenten Sterling, og den bedragerisigtede nordmand, Christer Ager-Hanssen.

Ifølge flyvechefen i FlyMe, Bosse Andreasson, mangler man kun de nødvendige tilladelser fra det svenske Luftfartsverket, før Flyme kan begynde at flyve igen. Andreasson siger til den svenske avis, at han føler sig godt tilpas med den nye ejerkreds, der vil kunne tilføre FlyMe ”branche kompetence”.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.