10 år med Fjord Line

fff4a1_Fjord_Cat_lilleFjord Lines sommersæson indvies med jubilæum for 10 år mellem Danmark og Norge. HSC ‘Fjord Cat’ har bragt to millioner passagerer over Skagerrak og i næste uge indvier Fjord Line sommersæsonen fra Hirtshals til de norske fjorde.

Når hurtigfærgen kommer ud af sit vinterhi, starter en sæson, hvor forhåndssalget lover godt for rederiet. 30% flere danskere har i år valgt, at ferien til Norge skal begynde på Fjord Lines katamaran.

Med HSC ‘Fjord Cat’ er der fra 4. maj kun to timer og 15 minutter fra Hirtshals til Kristiansand. Byen er et eldorado for børnefamilier med Norges største familieattraktion – Dyreparken Kristiansand.

En tur med hurtigbåden giver desuden mulighed for nemt at komme videre til Fjordnorges seværdigheder, der både rummer fabelagtig natur og historiske storbyer. Fra Kristiansand kommer man let til majestætiske Preikestolen, der er kåret som verdens mest fantastiske udsigtspunkt af Lonely Planet. Området byder på både shopping og kultur i storbyerne Stavanger og Bergen.

HSC ‘Fjord Cat’ sejler fra 4. maj til 4. september to gange dagligt. I skoleferien fra 17. juni til 15. august skruer Fjord Line op for tempoet med tre daglige afgange fra Hirtshals til Kristiansand.