10 minutters drift til Malmö

Det betyder blandt andet 10 minutters drift mellem København og Malmö.

 

”Der er mange som har ventet længe på 10 minutters trafikken skulle komme i gang. Malmös Citytunnel fungerer og anlægget har siden starten af januar været klar til fuld trafik. Nu er operatørernes togsæt blevet klar efter den stærke kulde og sneen”, siger Linus Eriksson, driftsområdechef på Trafikverket i Malmö.

 

Trafikverket har haft en dialog med Skånetrafikken, BaneDanmark og DSBFirst om hvorledes man i fællesskab skal håndtere enkelte tog, som bliver forsinkede og en plan ligger nu klar. Den betyder blandt andet, at reservetog placeres på Malmö C for at køre til rette tid ind i Citytunnelen hvis tog mod Danmark i myldretidstrafikken afgår mere end seks minutter for sent fra Lund.

 

”Vi har gennem nogen tid haft daglige afstemninger med BaneDanmark og Skånetrafikkens operatører, både på operativ- og ledningsniveau, for at følge trafikken og arbejde med løbende forbedringer. Nu gælder det om, at alle er på tæerne så vi får en god trafikstart”, siger Linus Eriksson.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.