AVIS dropper forventninger til øget overskud

AVIS Europe erkender, at markedet for biludlejning byder på større udfordringer, end forudset for bare to år siden. Derfor har koncernen droppet de budgetterede vækstrater i overskuddet for 2008 og fremover.

Nyheden kommer trods et nyligt offentliggjort 2006 resultat, der ligger over forventningerne. Og udsigterne for 2007 er uforandret positive, understreger AVIS-ledelsen, ifølge internationale nyhedsbureauer.

AVIS Europe havde oprindeligt budgetteret med en vækst i nettoindtjeningen på mellem tre og fem pct. i de næste fire år.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.