Rekordoverskud i Sun-Air

Danske Sun-Air of Scandinavia offentliggjorde i går et rekordstort overskud på 31,7 mio. kr. for det regnskabsår, som sluttede 30. september 2004. Overskuddet er vokset med hele 12,3 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2003, men er dog også præget af indtægter fra salg af fly.
Selskabet har forberedt sin introduktion af nye fly af typen Dornier 328, som nu bliver indsat løbende på selskabets ruter. Skiftet til Dornier flyene sker for at tilpasse den eksisterende flyflåde til de forventede markedsforhold.
I en pressemeddelelse om årsresultatet anfører selskabets direktør, Niels Sundberg, at Sun-Air også for det indeværende regnskabsår har positive forventninger: ”Der er tiltro til, at de generelle konjunkturstigninger forbedres yderligere i de nærmeste år, til gavn for luftfarten” hedder det. Sundberg tager dog det forbehold, at et kommende Sun-Air resultat vil være præget af ekstraordinære omkostninger i forbindelse med introduktionen af den nye flytype.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.