Priskrig på indenrigs

Det bliver Århus, Karup eller Aalborg, som bliver det ene punkt i en ny flyrute, som Danish Air Transport vil starte mellem Jylland og København.
Adm. Direktør Jesper Rungholm, DAT vil ikke nærmere specificere, hvilken lufthavn der bliver tale om, bortset fra, at den vil ligge nord for Skanderborg.
Flyselskabet vil starte med enkeltbilletter til en pris på 295 kr., hvilket ikke alene vil kunne konkurrere med SAS, men også med DSB, der tager mere end 300 kr.  for den samme strækning.
Hos SAS tager man den nye konkurrent seriøst, og vil ikke frivilligt opgive hverken ruten fra Århus eller Aalborg, men man siger dog også, at hver enkelt rute skal give overskud, ellers bliver den lukket i lighed med Billund-København, som Cimber Air Overtager fra SAS i januar.
DAT har netop haft stor succes med at flyve mellem København og Rønne. Her indsættes endnu et fly på ruten med en ekstra morgen- og aftenafgang fra 1. februar.
(Jyllands-Posten 9.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.