Muhammad Raimi er ny nordisk direktør for Singapore Airlines. PR-foto fra Singapore Airlines.

33-årig ny nordisk direktør for Singapore Airlines

Muhammad Raimi er ny nordisk general manager for Star Alliance-medlemmet Singapore Airlines, der foreløbig har tre ugentlige flyvninger mellem København og Singapore.

Singapore Airlines’ nye nordiske direktør, Muhammad Raimi, kommer fra stilling som Manager Southern India hos flyselskabet med base i Chennai. I Norden afløser han Erwin Widjaja, der siden oktober 2016 havde været General Manager Nordic med base i København og som nu fortsætter karrieren for flyselskabet i New York

Singapore Airlines er ved at genoprette sin trafik til Norden efter coronakrisen og flyver i dag med en 253-sæders Airbus A350-900 tre gange om ugen mellem Singapore og København. Flyet har 42 sæder i Business Class, 24 i Premium Economy samt 187 sæder i Economy.

København har dannet rammen for Singapore Airlines’ nordiske hovedkontor i 44 år. Regionen spiller en vigtig rolle for flyselskabets store globale rutenetværk, hvilket sommerens lancering af nye afgange fra København til Rom er et godt bevis på.

Ud af pandemiens skygge
I en pressemeddelelse fra siger Muhammad Raimi: ”Covid-19 suspenderede kortvarigt al drift, men heldigvis bevæger flytrafikken sig gradvist ud af pandemiens skygge, og Singapore Airlines’ store engagement i det nordiske marked er ikke ændret, tværtimod. Det er en spændende tid, vi går i møde med genåbninger af ruter og destinationer, og jeg sætter stor pris på at arbejde med det nordiske team af dedikerede medarbejdere.

Uanset hvilket fly, rute og rejselængde, vores kunder vælger, skal det være noget ganske særligt at rejse med Singapore Airlines. Vi skal blive ved med at udvikle os og tage både servicen og sikkerheden til nye højder,” siger han.

Muhammad Raimi glæder sig over, at Singapore Airlines netop har sendt de første rejsende med SIA’s særlige Vaccinated Travel Lane (VTL) afgange fra Københavns Lufthavn. VTL-ordningen er et led i Singapores gradvise genåbning, der gør det muligt at rejse til Singapore og opholde sig uden krav om karantæne.

Muhammad Raimi kom til Singapore Airlines i 2013 efter sin eksamen fra London School of Economics and Political Science, hvorfra han har en kandidatgrad i finansiel matematik. Derudover har han en bachelorgrad i matematik fra University of Manchester, oplyser pressemeddelelsen.

Muhammad Raimi har tidligere været Network Planning Analyst, Regional Marketing Manager for Vestasien og Afrika samt Manager for Sydindien med base i Chennai.

Singapore Airlines åbnede i 1977 sin første nordiske rute til København. Dengang fløj selskabet med Boeing B707 med tekniske mellemlandinger på Sri Lanka og i Teheran. I de mellemliggende år har ruten mellem Singapore og København været fløjet med Boeing B747, Airbus A340 og Boeing B777.

Inden coronakrisen var Star Alliance-medlemmet dagligt i København med en Airbus A350.

Relaterede artikler:

Website nede efter åbning af flyrejser fra Danmark

Singapore Airlines åbner rute fra CPH til Rom

Allan Hoffery stopper efter 30 år i Singapore Airlines