35 SAS-fly aflyst tirsdag

SAS-CRJ-900-NextGen-aalborg-lufthavn”Uheldigvis er 35 fly aflyst, fordi vi stadig laver tekniske undersøgelser af vores CRJ900-fly”, fortæller pressemedarbejder i SAS Cathrine Myhrin.

Både mandag og søndag aflyste SAS op mod 40 afgange som konsekvens af tekniske undersøgelser på 10 CRJ900. SAS indledte de tekniske undersøgelser, da et fly fra Frankfurt til København måtte vende om.

”I lørdags havde vi en flyvning fra Frankfurt til København, som straks efter take off måtte returnere til Frankfurt, fordi man ikke kunne få landingsstellet op. Derfor har vi valgt at gennemføre de tekniske eftersyn”, siger SAS pressechef Anna Vibeke Nielsen til BT.

SAS har tidligere meddelt, at man forventede aflysninger til og med tirsdag, men det er endnu for tidligt at sige, om aflysningerne kommer til at fortsætte flere dage.

CRJ900 flyves af SAS datterselskab Cimber, som har 11 fly af typen, men siden det ene for nyligt har fået helt nyt landingsstel, er det kun nødvendigt at undersøge de 10 af dem.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.