MSC Musica satser på europæisk stil

MSC Cruises’ nye flagskib er præget af europæisk design, mad og atmosfære.

Sommeren igennem vil skibet sejle ugelange ture i det østlige Middelhav med anløb i Grækenland, Tyrkiet, Kroatien og Italien. MSC Musica vejer 90.000 tons, er 300 meter langt og 32 meter bredt. Marchhastigheden er 23 knob. Foruden de 1.000 besætningsmedlemmer har skibet op til 2.500 passagerer ombord.

”Vi tilbyder gratis rejse til børn under 18 år, der bor i samme kahyt som forældrene. Det vil give en enorm vækst inden for denne kundegruppe,” forudser Claes Tamm, chef for MSC Cruises i Norden.

Ombord på MSC Musica er der store områder indrettet til børn og unge. Blandt andet med egen swimmingpool, diskotek, spilområde og film for de yngste. Rederiet er bevidst om sit europæiske tilhørsforhold og MSC Musica fremstår noget mere dæmpet end en del amerikanske krydstogtskibe. Ombord er der lagt vægt på naturfarver og materialer af træ.

”Vi ønsker at vise, at vi er et europæisk rederi. Det er vores ambition at tilbyde smukke skibe med et køkken, som hovedsagelig afspejler Europa, og en lidt mere dæmpet atmosfære end mange amerikanske rederier. Vores gæster skal have tid til rekreation og afkobling, ikke bare underholdning,” siger Claes Tamm.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.