Cimber lukker på Berlin

Cimber Air lukker 25. oktober sin rute mellem Københavns Lufthavn og Berlin som det sønderjyske flyselskab har fløjet op til to gange dagligt på vegne af SAS og Lufthansa – til gengæld indsætter SAS to ekstra frekvenser på ruten til Tegel-lufthavnen.Cimber Airs afgående salgs- og marketingsdirektør samt informationschef, Henrik Jørgensen, bekræfter Take Off’s oplysninger:
“Vi har haft god økonomi i ruten, men skal bruge den frigjorte flykapacitet på vore danske indenrigsflyvninger,” siger Henrik Jørgensen. Han skal som det i sidste uge fremgik af Take Offs hjemmeside fra næste måned være direktør for et nystartet erhvervsrejsebureau, Top Rejser Sønderborg.Cimber Air, der har fløjet mellem København og Berlin siden 1998, flyver i dag dansk indenrigs fra Karup, Rønne, Sønderborg, Aalborg og Århus til Københavns Lufthavn.
Cimber Air iværksætter snart en større reklamekampagne på en række lokale tv-stationer for at tiltrække flere passagerer til sine indenrigsruter.CIMBER AIR ÅBNER PÅ BASEL
Fra 12. november får Cimber Air sin første jetrute i mange år – fra København til Basel på grænsen mellem Frankrig, Schweiz og Tyskland. Cimber har to Canadair-jetfly med plads til 50 passagerer; de har været udlejet til Lufthansa, men er nu tilbage i Sønderborg.Cimber får op til tre daglige returflyvninger med SAS-codeshare til Basel EuroAirport – ruten har såvel business som økonomiklasse.

Skrevet af