Ny formand hos IATA Cometerne

IATA Cometerne – foreningen for de foreløbig op til 40-årige i den danske rejsebranche – fik på generalforsamling lørdag på Admiral Hotel i København igen ny formand.



Skiftet skyldes, at Glenn Birkelev efter et år netop har forladt CWT i København og er vendt hjem til Esbjerg – til job udenfor rejsebranchen, som chef for Service Support i Pon Power Scandinavia, som har forhandling af Caterpillars arbejdsmaskiner. Birkelev begyndte for seks år siden som elev i CWT’s nu nedlagte afdeling i Esbjerg.



Ny Comet-formand blev Klaus Tøth fra MyPlanet – tidligere formand for klubben.

Bestyrelsen har nu, udover Klaus Tøth, denne sammensætning (nævnt alfabetisk): Søren Alling, Nyhavn Rejser, Svend Dalgaard, CWT, Nicolaj Hjorth Hansen, USA Rejser, Trine Jacko, Singapore Airlines samt Ida Jacobsen, MyTravel Tango.

Bestyrelsessuppleanterne er Peter Jørgensen fra Kuoni samt Camilla Mokvist, som med månedens udgang forlader Austrian Airlines for at sælge annoncer til rejsebranchen for Jyllands-Posten.



På generalforsamlingen blev Europæiske Rejseforsikrings Carsten Brodersen æresmedlem, mens Søren Alling blev Årets Comet.



Den 16 år gamle klub med et medlemstal på 99 plus syv æresmedlemmer, vil også ændre regler, så medlemmerne over 40 år ikke ryger ud. Netop dette var – atter – til debat. Men pga. fodfejl mellem det udsendte materiale og hvad der blev forelagt generalforsamlingen, bliver der ekstraordinær generalforsamling.



På lørdagens generalforsamling var der kritik af den ringe medlemsdeltagelse til de mange arrangementer, Cometerne havde i fjor. Nogle måtte aflyses pga. for ringe opbakning. Reglerne er, at medlemmer skal deltage i halvdelen af de ”tællende” arrangementer. Blev den regel håndhævet, ville kun 14 af de 99 medlemmer kunne være i foreningen.



Cometerne vil på deres hjemmeside vise, hvem der har tilmeldt sig arrangementer – endda med billede, hvis man ikke lige forbinder navnet med et ansigt. Kun 62 af de 99 Cometer deltog sidste år i et eller flere arrangementer…



Det koster årligt 400 kroner (det halve for elever) at være medlem af Cometerne.



HB

Skrevet af