50 millioner på krydstogt med RCCL

Travel-Brief-Royal Caribbean-QuantumRoyal Caribbean International har passeret 50 millioner krydstogtgæster ombord på selskabets skibe.

Efter jævn vækst de seneste år kunne krydstogtrederiet Royal Caribbean International i første kvartal 2013 præsentere en vækst på 10% sammenlignet med første kvartal sidste år, og nu har gæst nummer 50 millioner været ombord. Det bliver markeret på alle rederiets skibe.

”Det er en stor ting for os at kunne fejre 50 millioner gæster siden starten af 1968. For mange er krydstogter den ultimative ferie, og en stor andel af vores gæster kommer tilbage år efter år”, siger Ellen Stebekk, nordisk PR og marketingschef for RCCL.

RCCL har det seneste år modtaget flere udmærkelser. Den sidste var J.D. Power 2013 Cruise Line Satisfaction Report, som rangerede RCCL som nummer to i toppen blandt cruiserederier, der særligt udmærker sig på service.

”Det er en vigtig anerkendelse, og der er ingen tvivl om, at den er en stor bidragsyder til, at vi når en sådan milepæl”, slutter Ellen Stebekk.