Disneyland Paris investerer 250 mio. euro

Disneyland Paris vil over de næste tre år investere 250 millioner euro ( omkring 1,9 milliarder kroner) på renovering, nye aktiviteter og nye attraktioner. Målet er at komme over de omkring 13 millioner besøgende parken har nu.

“Det går bedre med Disneyland Paris, og det er Disneys politik hele tiden at investere i fremtiden. Disney har 63 procent gæster som kommer igen og igen i USA. Det sker kun, fordi der hele tiden sker nye ting,” siger Tony Altobelli, International Media Relations Director til Stand By på Pow Wow i Orlando.

De to største nyheder i Disneyland Paris er de to populære attraktioner fra USA, “Buzz Lightyear” fra Toystory og “Tower of Terror” som kommer i filmparken, Disney Studios.

Desuden kommer nye restauranter, biograf, shopping og en ny tilslutning af højhastighedstoget TGV fra bl.a. Tyskland og Schweiz.

“Med det nye TGV tog har 1-2 millioner mennesker mulighed for at komme direkte til Disneyland Paris i løbet af to timer,” siger Tony Altobelli og fortsætter:

“Man skal huske på, at parken i Paris kun er 15 år gammel. Disneyland i Florida er 35 år gammel og Disney i Californien 50 år gammel. Det tager tid at udvikle en park.”

Han tilføjer, at der ikke i øjeblikket er planer for nye Disneyparker i verden, selv om flere områder undersøges. Bl.a. har Kina været nævnt.

“Men der bliver ikke bygget en park i Kina, før parken i Hong Kong er fuldt udbygget,” siger Altobelli til Stand by.

Skrevet af