CDB Aviation køber 90 A320neo

Det Dublin baserede CDB Aviation Lease Finance DAC (CDB Aviation) har afgivet fast ordre på 90 Airbus af A320neo familien fordelt på 75 A320 neo og 15 A321neo.

“Med den nye ordre er CDB Aviation i en stærk position med hensyn til at udbyde den mest moderne teknologi for narrowbody fly”, siger President og CEO Peter Chang.

“Vi ser frem til et styrket samarbejde med en så hastigt voksende virksomhed og ordren er endnu en understregning af efterspørgslen fra det globale leasingmarked retter sig mod Airbus A320neo familien”, siger Airbus COO John Leahy.

A320neo familien tilbyder den mest moderne teknologi med en ny motorgeneration og avancerede Sharklets, som tilsammen giver mindst 15% brændstofbesparelse i dag og 20% fra 2020. Med over 5.200 ordrer fra 95 kunder siden introduktionen i 2010, har A320neo familien ca. 60% af markedet, siger Airbus.

WOW air får sin første Airbus A320neo

Spirit Airlines får USAs første A320neo

Motorproblem forsinker Airbus A320neo

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.