60-dages cruise på tre kontinenter

MSC LiricaMSC Cruises lancerer et verdensomspændende krydstogt fra Rio de Janeiro til Shanghai. Togtet deles i tre etaper, hvor gæsterne i op til 60 dage for mulighed for at besøge 18 lande på tre kontinenter med MSC Lirica.

”Det er en mini-verdensomsejling, som kombinerer tre kontinenter med afslappende dage til havs”, siger Åsa Elmcrona, markedschef for MSC Cruises i Norden.

Gæsterne har mulighed for at vælge mellem tre påstigningshavne, alle med slutdestination Shanghai. Hele rejsen starter i Rio de Janeiro den 3. marts 2016. Herfra krydses nordpå langs Brasiliens kyst, for derefter at krydse Atlanten til Kanarieøerne og videre til det europæiske fastland og spanske Cadiz.

I Europa kan gæsterne vælge at stige på i Barcelona, Marseille eller Genoa. I 42 dage venter besøg i 18 havne i 13 lande. Fra Genoa går togtet til Napoli, videre til Kreta og så sydpå til Aqaba i Jordan, Muskat i Oman, Khor Al Fakhan og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Dubai er sidst mulige påstigningshavn. Herfra gå rejsen til Goa og Cochin og til Colombo på Sri Lanka. Efter besøg i thailandske Phuket, Penang og Port Kenang i Malaysia samt Singapore, kommer skibet til Ho Chi Minh i Vietnam. Derfra sejles til Hong Kong, Shanghai og videre til Fukuoka i Japan for derefter at vende tilbage til Shanghai.

MSC Lirica vil være forlænget og moderniseret inden afrejsen. Skibet får plads til godt 2.500 gæster, fordelt på 976 kabiner. Pris fra 26.449 kr./person for krydstogt i 61 nætter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.