Nye medarbejdere hos Comwell

Lisa Højmark Thernemoes-Toft er ansat som receptionschef på Comwell Roskilde. Hun har en hotelbaggrund, hvor hun har arbejdet med salg og marketing for Best Western. Desuden har hun været på Marriott i Danmark og i USA.

Allan Lauritzen er ansat som salgsassistent på Comwell Klarskovgaard. Hans hovedfunktioner er eksternt og internt salg. Han har i seks år været i Scandic koncernen og på Hotel Absalon samt haft vikariat som hotelchef på Hotel Antvorskov. Han er uddannet IT administrator og datanom.

Linda Hansen, er ansat som salgskoordinator spa på Comwell a-s. Hun kommer fra en stilling i receptionen på Comwell a-s, og tiltrådte med ansvar for spa-bookinger 15. november 2007.

Christina Elm Andersen, er ansat som spa-chef på Comwell Borupgaard. Den hidtidige spa-chef Gita Grauslund flytter til Jylland og starter spa-afdelingen på det nye Comwell Kellers Park Hotel & SPA.

Anne Sinnerup, er ansat som receptionschef på Comwell Holte. Hun kommer fra en tilsvarende stilling på Scandic Sydhavn.

Frederik Jelstrup er ansat som restaurantchef på Comwell Kellers Park Hotel & SPA.Han er i dag restaurantchef på Comwell i Middelfart og er udlært tjener fra Comwell i Kolding. 

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.