Sterling får flere fly og nye ruter

Rutelavprisflyselskabet Sterling øger fra maj næste år trafikken kraftigt fra København og Billund.
På torsdag åbner Sterling for salget af flybilletter til næste sommer – det sker med flere fly, nye ruter og flere frekvenser på de eksisterende ruter.”Vi har åbnet 21 nye ruter i år, og passagertallet nærmer sig en million. Vi fortsætter offensiven og udvider flåden af Boeing 737-800 fly fra seks til otte i 2003,” siger adm. direktør Johnni Overbye.Sterling forenkler billetstrukturen ved at gå fra tre til to kategorier – og fremover oplyses prisen pr. enkeltrejse. Sterlings billigste oneway til 598 kr. med skatter og afgifter findes på de fleste afgange.
De fleste budget-billetter koster typisk et par hundrede kroner mere. Fleksibiliteten øges, så selv den billigste billet mod et gebyr kan ændres mht. rejsedato og passagernavn. De fuldt fleksible billetter koster fra 1.298 kr. Her er ændringer gratis, og refusion kan ske mod et mindre gebyr.
De nævnte priser gælder ved booking via hjemmesiden: sterlingticket.comNY HJEMMESIDE
Samtidig med sommersalget lanceres en mere brugervenlig udgave af Sterlings hjemmeside. ”I dag booker 60% af Sterlings passagerer via nettet. Med den nye hjemmeside venter vi fortsat stigning i 2003, også fordi der er penge at spare på nettet. Vore kunder kan fortsat booke via Sterlings callcenter – men nu mod et gebyr på 25 kr. pr. flyvning, hvilket er mindre end vores omkostning,” siger Johnni Overbye.
Derudover kan der bookes via rejseagenter, som Sterling også fremover betaler provision til.STERLING ÅBNER CPH-STOCKHOLM – SAMT BILLUND-OSLO
Sterlings trafikprogram fra Danmark udvides fra maj med flere frekvenser på de eksisterende ruter fra København. Både Malaga, Barcelona, Nice, Rom og den nyeste rute til Milano får flere afgange, og i Norden udvides til Stockholm og Oslo.
”Efter de positive erfaringer med Oslo kommer turen til Stockholm, som får en daglig forbindelse med afgang fra Sverige om morgenen og fra København hver aften,” siger Johnni Overbye og fortsætter:
”Vi øger København-Milano fra tre til fire afgange pr. uge, mens Malaga beflyves seks gange om ugen. Vi fastholder to morgenafgange i hver retning på København-Oslo, og udvider til fire returflyvninger alle hverdage samt tilføjer en ny afgang fra København søndag aften.”OGSÅ MERE TRAFIK FRA BLL
Billund får nye afgange til Malaga, Nice og Oslo foruden den hidtidige destination, Kreta.Sterling ændrer, som Take Off skrev i sidste uge, i 2003 servicekonceptet, så passagererne kan købe både mad og drikkevarer til ”forbrugervenlige priser.” Hidtil har maden været gratis. Kaffe og te er fortsat gratis.

Skrevet af