Alt udsolgt til rejsemesse i Bella

”Vi har udsolgt til årets feriemesse i Bella Center,” siger Margit Geil, projektchef for 13. gang på feriemessen i Bella Center, der afvikles mellem den 24-26. januar.
”Vi har med lidt god vilje tre stande på hver ni kvadratmeter tilbage, men ellers er der fyldt. Senest har SAS og Maersk Air meldt sig med hver sin stand. I forvejen er flyselskaber som Sterling, Ryanair, Virgin, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, tjekkiske CSA med,” siger Margit Geil.Flyselskaberne er sammen med rejsebureauer og de enkelte landes turistkontorer placeret i hhv. Centerhallen og Hal C.
Med de 77 campingudstillere er der sammenlagt 750 udstillere på årets feriemesse. Det er en massiv fremgang fra sidste års 623 udstillere.
Messen i fjor tiltrak 44.000 alene i weekenden, hvor feriemessen blev afviklet – hertil kommer andre 16.000 i weekenden forinden, hvor der ”kun” er camping på menuen. Til sammenligning havde Herning ialt 40.000 besøgende.Blandt de 75 udstillende rejsebureauer i Bella i år er Profil Rejser, Kuoni og Star Tour. I alt er der udstillere fra 45 lande, og blandt de andre medvirkende i år er fx. rejseforsikringsselskaberne Europæiske og Gouda.
Publikum kan bl.a. høre foredrag om rejselivet i stimevis i de fire foredragssale, heraf er den ene udelukkende reserveret til foredrag om dykning.MØD MARGIT GEIL I TAKE OFF-STOLEN
Margit Geil er i øvrigt sammen med sin pendant fra Messecenter Herning, Susi Jæger, gæster i Take Off-Stolen i vor januar-udgave, der som altid udkommer den 15. i måneden.
Take Off bliver på 70 sider – næsten 50% mere end samme tid i fjor; og vi byder bl.a. på en fold-ud-kalender med en masse flotte fyre fra et kendt flyselskab…
Vil du have dit eget eksemplar af Take Off, så tilmeld dig via vor hjemmeside under “subscriptions.”

Skrevet af