FlyMe på vej på vingerne igen


Det konkursramte flyselskab FlyMe er tilsyneladende i gang med en rekonstruktion, der kan sætte flyselskabet tilbage i drift. Ifølge den svenske avis Göteborgs Posten er nye investorer klar med en check på mindst 300 mio. kr. Investorerne har angiveligt ingen forbindelse til den tidlgiere ejerkreds i flyMe, der blandt andet har talt islandske Palmi Haraldsson, som i dag er dybt involveret i konkurrenten Sterling, og den bedragerisigtede nordmand, Christer Ager-Hanssen.

Ifølge flyvechefen i FlyMe, Bosse Andreasson, mangler man kun de nødvendige tilladelser fra det svenske Luftfartsverket, før Flyme kan begynde at flyve igen. Andreasson siger til den svenske avis, at han føler sig godt tilpas med den nye ejerkreds, der vil kunne tilføre FlyMe ”branche kompetence”.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.