MSC har fuld kraft frem med nyt skib

Navnet bliver MSC Magnifica.
Nyheden blev offentliggjort af direktørerne Pierfrancesco Vago fra MSC Cruises og Jacques Hardelay fra Aker Yards Frankrig.
MSC Cruises øger sin flåde til 12 skibe i løbet af de næste tre år. Siden 2003 har rederiet fået leveret ét skib om året, og på bare tre år har MSC Cruises designet tre vellykkede prototypeskibe sammen med Aker Yards.
”Det bedste italienske design, innovativ teknologi, store publikumsområder og egen balkon til langt de fleste gæster gør, at vores skibe lever helt op krydstogtpassagerernes krav,” siger topchef Pierfrancesco Vago fra MSC Cruises.
MSC Cruises har samarbejdet med Aker Yards i lang tid. Værftet har allerede bygget fem af rederiets skibe, og MSC har afgivet ordre på yderligere fire.
Rederiet har udnyttet en option med Aker Yards i Frankrig om at få bygget et fjerde skib i Musica-klassen. Det 89.600 BT store skib følger efter søsterskibene MSC Musica, MSC Orchestra (som søsættes i maj i år) og MSC Poesia (færdigbygges i 2008).
Selskabet vil også modtage de hidtil største post-panamaxskibe, der er bygget af en europæisk ejer, MSC Fantasia og MSC Serenata i 2008 og 2009.
Panamax er betegnelsen på skibe, som har den maksimale størrelse til at kunne gå gennem Panamakanalen. Post-panamax er skibe, der er større end dette, og derfor ikke kan passere gennem kanalen.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.