Gave fra Choice Hotels til Læger Uden Grænser

I morgen onsdag kl. 10 overleveres en check på kr. 50.000,- til Læger uden Grænser – Anna Larsen, chef for Fundraising afdelingen. Desuden vil personalet modtage en kurv fuld af godter. Fra Choice vil det være Salgs- og Marketingdirektør Jens Mathiesen og Hoteldirektør Christian Lond der overrækker checken. Choice Hotels tager med dette initiativ igen et aktivt socialt ansvar. Læger uden Grænser modtager 50.000 kr. til organisationens arbejde i Pakistan. Siden jordskælvet har man vaccineret godt 5.000 børn mod mæslinger og behandlet 4.000 patienter om ugen. Sidste år var det Rigshospitalets afdeling for kræftramte børn der nød godt af checken.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.