Radisson lancerede i år et nyt varemærke, Art’otel. Pressefoto for Radisson Art'otel London Battersea Power Station: Matthew Shaw.Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw

Hotelkoncern åbner eller på vej med 100 nye hoteller

Radisson Hotel Group udvidede i første halvår af i år med over 100 aftaler om kommende hoteller og eller åbninger. RHG Americas blev sidste år opkøbt af Choice Hotels International.

Radisson Hotel Group har haft et stærkt første halvår af 2023 med vækst på tværs af porteføljen i APAC (Stillehavsregionen, red.) og i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika, red.) med åbninger og underskrevne aftaler om kommende hoteller.

Det skriver RHG i en pressemeddelelse. I den oplyses det også, at Radisson Hotel Group fortsatte med at udføre sin plan for vækst og udvidelse med fokus på geografisk udvidelse og en ny brandstruktur.

Det er blandt andet sket med tilføjelsen af brandet Art’otel, det tiende varemærke i RHG, der er på vej mod 650 hoteller verden over med op mod 70.000 værelser.

Siden starten af i året har RHG budt haft over 100 åbninger af nye hoteller eller fået underskrevne aftaler om kommende hoteller i APAC- og EMEA-regionerne, oplyses det.

Blandt de kommende Radisson-hoteller er Radisson Red Edinburgh Airport, Radisson Residences Limassol på Cypern og Radisson Hotel Mersin i Tyrkiet, der står til at åbne i første kvartal af næste år.

Større i Thailand
I Stillehavsregionen har Radisson Hotel Group i år tilføjet over 60 hoteller med mere end 8.000 værelser i Vietnam, Indien, Thailand, Filippinerne og Kina.

I Thailand har gruppen mere end fordoblet sin portefølje ved at underskrive aftaler om syv nye hoteller med over 1.300 værelser for de sidste 12 måneder. Hotel Ploenchit Bangkok bliver Radisson Hotel Groups flagskibshotel i Thailand når det åbner i 2024.

Radisson Hotel Group er en af verdens store hotelkoncerner med 10 hotelbrands og over 1.700 hoteller i drift eller under udvikling i 120 lande.

I Danmark er der syv Radisson-hoteller: I København: Radisson Collection Royal Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel samt Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel I Jylland er der Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og Radisson Red Aarhus, Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg samt Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg.

I øvrigt blev Radisson Hotel Group Americas sidste år købt af en anden amerikansk hotelkoncern, Choice Hotels International.

 

Relaterede artikler:

Choice i milliardhandel med Radisson Hotel Group

Endnu en hotelkæde skifter til Dansk Erhverv

Aarhus-hoteldirektør ny regionschef i hotelkæde