Rejsebureau bag uddannelsesprogram

”Pacific Academy” er et nyt uddannelsestilbud fra det svenske rejsebureau Tour Pacific til kolleger i rejsebranchen, der vil lære mere om landene i Stillehavet, hrunder New Zealand og Australien – de tre områder, som rejsebureauet i Helsingborg netop er eksperter i.Om baggrunden for uddannelsesprogrammet siger ejeren af Tour Pacific, Lars Jönsson:
”Tiderne skifter for rejsebureauerne og konkurrencen bliver stadig hårdere. Flyselskaber sænker eller fjerner provision og opmuntrer kunderne til at booke via nettet. Det det ”traditionelle” rejsebureau har fortsat en fremtid, hvis det revurderer sin rolle og satser meget mere på fx. større rejsearrangementer til usædvanlige rejsemål.””Dette kræver erfarne rejsebureauagenter – og øgede kundskaber hos bureauerne som skal investere i de ansattes viden så bureauet kan profilere sig overfor kunderne. Tour Pacific har set værdien i at uddanne sit personale gennem studierejser, uddannelsesdage og seminarier,” siger Lars Jönsson og tilføjer:
”Nu vil vi give andre rejsebureauer, også i Danmark, mulighed for at lære mere om Australien, New Zealand og Stillehavet. De tre områder betyder mange indviklede billetkombinationer og mange svære spørgsmål fra kunderne. Derfor introducerer vi Pacific Academy.
De tre heldagsseminarier afvikles med en dag i hhv. februar, marts og april. Det koster 3.900 SEK for de tre dage, og Tour Pacific håber, at dette kan blive starten på flere årlige kurser.Med på kurset er nordiske repræsentanter fra Australian Tourist Commission, Qantas Airways og Air New Zealand samt Tour Pacifics sælgere.
Se mere på hjemmesiden: tourpacific.se

Skrevet af