TQ3 skifter navn

Rettighederne til TQ3-navnet er overdraget til amerikanske Navigant, og det kan derfor ikke udelukkes, at TQ3-navnet på et senere tidspunkt bliver taget i brug igen, dog i et andet regi end det hidtidige.

Det nye navn for det hidtidige TQ3 Travel Solutions bliver BCD Travel, og indføres som en konsekvens af, at TQ3 ved årsskiftet blev solgt af tyske TUI til hollandske BCD Holdings. Den hollandske koncern ejer også den amerikanske erhvervsrejsegigant WorldTravel BTI.

I Skandinavien skifter BTI dog navn til HrG, for at afspejle tilhørsforholdet til en helt tredje storspiller i branchen, Hogg Robinson Group.

BCD og Hogg Robinson ejede tidligere BTI brandet i fællesskab, men meddelte i januar, at man havde indgået en ”skilsmisseaftale”, som betyder, at BTI i store dele af Europa nu er knyttet til Hogg Robinson.

Fusionen mellem TQ3 Travel Solutions, amerikanske Worldtravel BTI og engelske The Travel Company under det fælles navn BCD Travel, resulterer i dannelsen af verdens tredjestørste erhvervsrejsekæde, med en årlig omsætning på omkring otte mia. USD og ca. 10.000 ansatte verden over.

Læs mere på de respektive hjemmesider ved klik på nedenstående logoer

Skrevet af