FlyMe bagmand forsvundet


Bobestyreren i det konkursramte lavprisselskab FlyMe står overfor en hård opgave ed at udrede penge til de mange kreditorer i konkursboet. Ifølge den norske avis Dagens Næringsliv har kun få udtrykt interesse for at købe dele af det konkursramte selskab, og bobestyreren leder fortsat efter en køber til hele virksomheden. Han vurderer, at det vil koste mindst 400 mio. SEK at få FlyMe på vingerne igen for en ny investor.

Hovedaktionæren i selskabet, norske Christer Ager-Hanssen, er fuldstændig forsvundet fra jordens overflade. Ifølge medarbejdernes i hans hovedkontor i Gøteborg ved ikke engang de, hvor han befinder sig. ”Men du kan jo prøve at ringe til ham selv” citeres en medarbejder for at sige til en journalist fra den norske avis, som derefter ringer til Ager-Hanssens slukkede mobiltelefon.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.