First Hotels får tre nye sælgere i Danmark

2019/08/defaultmain.jpgDe seneste år har First Hotels haft vækst på det danske marked. Nu ansætter hotelkæden tre nye sælgere for at imødekomme øget efterspørgsel.

De tre nye sælgere er 40-årige Henna Salim, Allan Dean Andersen på 45 år og 27-årige Firas Al-Humidi i nyoprettede stillinger.

”De seneste år har det danske marked været i god vækst. Som følge af dette har vi oprettet de tre stillinger,” siger Tony Bak, Vice President Quality & Service i First Hotels.

Henna Salim får ansvaret for First Hotels seks hoteller i København, mens Allan Dean Andersen, der tidligere har været hos Singapore Airlines og Cimber Sterling, og Firas Al-Humidi får ansvaret for First Hotel Marina i Vedbæk og First Hotel Høje Taastrup.

Alene i år har First Hotels fået fire nye hoteller. Ud over First Hotel Mayfair i København, har kæden også fået nye hoteller i Stockholm, Lund og Norrköping.

First Hotels blev etableret i 1993 og er en af Skandinaviens førende hotelkæder med 54 hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Tilsammen har First Hotels over 6.500 hotelværelser og over 2.000 ansatte.