Københavnsk hotel giver penge til velgørenhed

Radisson Blu Falconer Hotel modtog i oktober Frederiksberg Kommunes Beskæftigelsespris 2011 på baggrund af hotellets engagement som arbejdsplads for Jobcenter Frederiksberg.
 
Med prisen fulgte 25.000 kr., som Radisson Blu Falconer nu sender videre i den gode sags tjeneste. Da prisen er medarbejdernes fortjeneste, kunne de bestemme, hvilket socialt projekt, de ønskede at hjælpe.
 
Ud af tre mulige projekter blev Lindevangen Herberg valgt med stort flertal blandt medarbejderne. Lindevangen giver midlertidigt ophold til hjemløse og til særligt udsatte grupper, som ikke har eller kan bo i egen bolig – og som har brug for hjælp til selvhjælp.
 
I forbindelse med Rezidor-kædens Responsible Busines Action Month i september 2011, serverede personalet mad til herbergets beboere, og de var dybt påvirket over at se, at herberget også husede børnefamilier.
 
Lindevangen fortæller, at de kan huse børnefamilier i deres fire familierum, men at de desværre ikke har budget til at hjælpe med aktiviteter for børnene.
 
Hotellets personale ønsker derfor at give de 25.000 kr. til aktiviteter for børnefamilierne på Lindevang, så børnene – trods deres hjemløse situation – kan få nogle gode oplevelser sammen med deres familier.

 

Skrevet af redaktionen