Krone Rejser får golfprogram

Krone Rejser åbner et nyt datterselskab, Krone Golf Tours. Danmarks nyeste golfrejsebureau tilbyder i første omgang 12 golfrejsemål, 102 golfbaner og 66 golfhoteller i ni lande i et katalog på 56 sider.“Holdet bag Krone Golf Tours har mere end 35 års erfaring i rejsebranchen, og den daglige ledelse af Krone Golf har været med i opbygningen og udviklingen af flere danske golfrejsebureauer. Vores katalog dækker bredt og det understreger, at for at tage på golfferie behøver man ikke være pro eller millionær,” siger Krone Rejsers direktør, Henrik Neelmeyer, og tilføjer:”Vi har fx. golfrejser til Sydspanien eller Portugal i 1 uge med 5 runder golf, udlejningsbil og hotel for under 5.000 DKK. For begyndere og let øvede har vi en række baner så vore gæster undgår problemer med starttider pga. for højt handicap. Vil man opleve luksus og længere væk tilbyder vi også golf i Den dominikanske Republik i 14 dage på 4-stjernet hotel med bl.a. seks runders golf for godt 14.000 DKK.”Krone Golf Tours bruger moderselskabet Krone Rejsers lavprisfly til Malaga og Nice. Krone Golf ejes i fællesskab af Krone Rejser og Golf Manager Mikael Jensen som bl.a. har en fortid i Spies og Rejsegalleriet, Tee off og Bounty Club.Henrik Neelmeyer anslår, at salget af golfrejser ud af Danmark forventes at slå alle rekorder i år. Han spår, at op imod 35.000 golfspillere rejser udenlands i vinter for at spille golf, en stigning på ca.15% i forhold til sidste år. Krone Golf Tours forventer at sende 4.000 golfspillere udenlands i vinter. De store golfrejsemål bliver bl.a. Costa del sol, Portugal, Ægypten og Tyrkiet i vinter. På de øvrige europæiske destinationer, som Krone Rejsers eget fly endnu ikke dækker, flyver Krone Golf med Maersk Air og SAS samt KLM til Den dominikanske Republik i Caribien.Krone Golf Tours ejes 70% af Krone Rejser, mens Mikael Jensen har 30% af aktierne. ”Mikael ville gerne starte selv, og vi manglede en golfekspert,” siger Henrik Neelmeyer. Det nye bureau har ganske få agentaftaler, primært for at få grupperejser med faste store kundegrupper ”som vi ikke selv ville kunne fange; det er bureauer som har aftaler med store virksomheder om golfrejser rundt om i verden.”REKORD HOS KRONE REJSER
Krone Rejser, som dets stifter Jørgen Løye tidligere på året solgte til Lars Thuesen, har ifølge direktør Henrik Neelmeyer ”haft den bedste sommer nogensinde.””I takt med at konkurrenter skærer ned på servicen ombord, bruger flere os, vi har fx. mad på vores indlejede Boeing 757 fra Icelandair. Og hos os kan man for 400 kroner pr. vej tilkøbe verdens billigste business class på vore flyvninger til Malaga og Nice,” siger Henrik Neelmeyer til Take Off.”Vi åbner formentlig en eller to nye destinationer i Middelhavsregionen næste sommer. Der, hvor mange danskere tager hen på sommerferie, har Kroner Rejser sin berettigelse. Vi kan producere billigere flysæder, fordi vi har et stort fly og vi har break even ved en kabinefaktor på 90%. 96% af vore kunder til Malaga og Nice køber blot flybillet og udlejningsbil, men vi kan også som en mellemting mellem et rejsebureau og flyselskab hjælpe med hotel. Vi samarbejder med Hertz biludlejning, et stort internationalt anerkendt firma, og Krone Rejser er Hertz’ største kunde ud af Danmark,” siger Henrik Neelmeyer.I sidste regnskabsår havde Krone Rejser 55.000 gæster – en fremgang på 50.000 i forhold til forrige regnskabsår. ”Men overskuddet forventes dog ikke tilsvarende at stige 10%, men vi afsluttede først vort regnskabsår den 30. september,” siger den tidligere direktør for bl.a. Spies Danmark, Henrik Neelmeyer, som også er medejer af Krone Rejser.Af Krone Rejsers 55.000 passagerer i sidste regnskabsår rejste 40.000 til Malaga i Sydspanien.
Krone Rejser flyver lørdage og søndage til Nice fra København og Billund, og hele året tirsdag, fredag og søndag til Malaga fra Billund og København.

Skrevet af