Aarhus Lufthavn i fortsat vækst

Peter Høgsberg.

Peter Høgsberg.

Aarhus Lufthavns regnskab for 2015 er blevet godkendt på generalforsamlingen, hvor bestyrelsesformand Torben Boldsen blev genvalgt.

Lufthavnen er i fortsat vækst, og direktøren melder om stigninger i passagerantallet i årets første måneder.

Ny næstformand i bestyrelsen er Peer H. Kristensen fra VisitAarhus, der har været medlem af bestyrelsen siden 11. maj sidste år.

”Vi er glade for, at Torben Boldsen er genvalgt som formand, da hans formandskab har været en rigtig god periode for lufthavnen med fokus på passagertilvækst, ruteudvikling og modernisering”, siger Peter Høgsberg, CEO i Aarhus Lufthavn.

Blandt fokuspunkterne fremhæves SAS nye rute til Stockholm-Arlanda, der åbnede i oktober, ansættelsen af lufthavnens nye Head of Airline Relations, David Surley, en gennemgribende renovering af passagerfaciliteterne – og den samlede klargøring og planlægning af lufthavnens rolle i forbindelse med, at Aarhus næste år er Europæisk Kulturhovedstad.

Her kan især samarbejdet med 2017-teamet og initiativet ’Aarhus Lufthavn 2.0’ fremhæves, idet lufthavnen her indgår – og kommer til at indgå – i helt nye og utraditionelle roller som fx location for diverse kulturelle arrangementer.

”Ud over disse positive vækstelementer er det naturligvis også glædeligt, at passagertallene har oplevet en stor stigning i årets første måneder. I april ser vi en stigning på 13,8% sammenlignet med samme måned sidste år, og vi forventer fortsat vækst og tilgang af nye ruter i løbet af 2017”, slutter Peter Høgsberg.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.