Workshoppen Spotlight on Africa besøger næste uge Stockholm, Oslo og København. Foto: spotlightworkshops.com

Afrika indbyder til workshop

Rejsebranchen kan næste uge i København, Oslo og Stockholm møde 17 turistaktører fra lande i Afrika og Det indiske Ocean – det sker ved det årlige Spotlight on Africa Scandinavian roadshow.

For 11. gang indbydes rejsebranchen i Danmark, Norge og Sverige til ”Spotlight on Africa and Indian Ocean Islands roadshow,” der i år besøger Stockholm, Oslo og København. I København er det torsdag den 22. november på Tivoli Hotel & Congress Center.

Roadshowet har i år deltagelse af 17 deltagere i form af blandt andet turoperatører, beach resorts, turistkontorer og safari lodges. De kommer fra Botswana, Kenya, der har flest deltagere, Madagaskar, Namibia, Rwanda, Sydafrika, Tanzania – herunder øen Zanzibar, og Zambia. Nogle af turoperatørerne har for eksempel også ture til Uganda.

Ligeledes har flyselskaberne Ethiopian Airlines fra Star Alliance og Condor Airlines, ejet af Thomas Cook-gruppen, stande på workshoppen – det samme har Hertz Biludlejning, der har 45 udlejningsstationer i Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe.

”The Spotlight on Africa & Indian Ocean roadshow er et vigtigt højdepunkt i den del af den skandinaviske rejsebranche, der beskæftiger sig med salg af rejser til Afrika,” siger Derek Houston fra arrangøren af roadshowet, Houston Travel Marketing Services.

Derek Houston tilføjer: ”Noget af det unikke ved Spotlight-roadshowet er, at det som sådan har fokus på hele Afrika, ikke kun ét enkelt land – derfor er Spotlight vigtig for både rejsearrangører og rejsebureauer.”

Online-tilmelding
Den afrikanske Spotlight-turne i Skandinavien begynder i år på tirsdag i Stockholm; workshoppen holdes i såvel Stockholm som Oslo og København om formiddagen med start klokken 9.30 og afslutning klokken 13.30.

I Stockholm holdes Spotlight i Stockholm City Centre Conference, i Oslo om onsdagen på hotellet Scandic Solli, mens det slutter torsdag i næste uge, den 22. november, på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Interesserede fra rejsebranchen kan tilmelde sig Spotlight-roadshowet via hjemmesiden: spotlightworkshops.com – her er der også mere information om udstillerne ved Spotlight-arrangementet.

Relaterede artikler:

Fokus på Afrika

Sydafrika i gang med stort nordisk roadshow

Ny rute fra Europa til Malaysia