Condor Airlines flyver tre gange om ugen fra Frankfurt til Kuala Lumpur med en Boeing B767-300. Foto: Condor.

Ny rute fra Europa til Malaysia

Tyske Condor Airlines fra Thomas Cook-gruppen har netop åbnet den eneste rute fra Tyskland til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur i interline-samarbejde med Malaysia Airlines.

Condor Airlines’ premiereflyvning fra Frankfurt til Kuala Lumpur havde fuldt hus – ruten betjenes med en Boeing 767-300, der har plads til 241 passagerer på economy og business.

Festlig sammenkomst i Frankfurt Lufthavn i forbindelse med Condors premiereflyvning til Kuala Lumpur. Foto: Christian Christes.

Med åbningen på den malaysiske hovedstad har Condor nu 90 leisure-ruter ud af Frankfurt. Via interline-samarbejdet med Malaysia Airlines kan Condor-passagerer fra Kuala Lumpur fortsætte til Malaysia Airlines-destinationer som Australien, New Zealand, Bali og Singapore.

Administrerende direktør for Condor, Christian Schmitt, siger i pressemeddelelse: “Med Kuala Lumpur tilføjer vi endnu en drømme-destination til vores voksende netværk blandt interkontinentale rejsemål. Dermed tiltrækker vi endnu flere rejsende, ferierejsende som forretningsfolk. Og Condor vil være eneste flyselskab med en rute fra Tyskland til Malaysia.”

Og direktøren for Frankfurt Lufthavn, Pierre Dominique Prümm, sagde ved ruteåbningen fra Frankfurt til Kuala Lumpur:

“Det glæder os at vores gode kunde Condor, der har betjent Frankfurt siden 1956, nu får tre ugentlige flyvninger til Kuala Lumpur. Dermed har Frankfurt Lufthavn igen efter to år atter en direkte rute til en af Sydøstasiens mest fascinerende metropoler.”

Mange muligheder i Malaysia
Kuala Lumpur er blandt andet hjemsted for Petronas Twin Towers, der med sine 452 meter er verdens højeste tvillingetårne.

Condor flyver til Malaysias hovedstad på mandage, torsdage og lørdage i vinterprogrammet. Kuala Lumpur er også med i Condors 2019-sommerprogram med to flyvninger om ugen på mandage og torsdage.

Condor Airlines er en del af Thomas Cook Group Airline, der blandt andet også tæller Thomas Cook Airlines Scandinavia, der primært i Danmark flyver for Spies.

Condor Airlines lettede i 1956 under navnet Condor Flugdienst. Selskabet har i dag 100 fly og havde sidste år 18,5 millioner passagerer og 8.500 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Thomas Cook-piloter i pink støtter brysterne

Verden fik 3.524 nye flyruter sidste år

DFDS får stadig flere oversøiske passagerer