Air China storsatser på feriedestinationer

air china a330-200Air China og Hawaii Tourism Authority oplyser, at Air Chinas Beijing-Hawaii nonstop rute starter den 21. januar 2014 og gøre Air China til første flyselskab, der forbinder Beijing med Hawaii flyselskabets 6. destination i Nordamerika. De øvrige destinationer her er New York, Los Angeles, San Francisco, Houston og Vancouver.

Kinas hurtigtvoksende rejsemarked har vist øget interesse for rejser til Hawaii og antallet af kinesiske feriegæster steg i 2012 med 64% i forhold til 2011 – hovedsageligt fra Beijing og Shanghai.

Air China inmdsætter en Airbus A330 på ruten, der flyves tre gange om ugen.

Også feriedestinationer i Sydøstasien vil få flere direkte flyformindelser med Air China. Det gælder fra 1. december ruten fra Beijing til Siem Reap i Cambodja, den nærmeste by til det store trækplaster Angkor Wat. Den nye rute gør resen til det populære område ved Angkor Wat enklere, da passagererne slipper for flyskifte i Phnom Penh eller Bangkok. Fra 2014 udvides de to ugentlige afgange til fire.

Air China vil snarest muligt åbne ruter fra Beijing og Wuhan til Chiang Mai i Thailand og øge frekvenserne på ruterne fra Beijing til Bangkok og Phuket.