Julie Damgaard er gået fra at være salgschef hos Aviareps i Danmark til nu at have titel af country manager Danmark.

GSA-firma gør salgschef til landechef i Danmark

Aviareps, der repræsenterer flyselskaber på blandt andet det danske marked, gør sin salgschef i Danmark til landechef. Aviareps på vej med nyskabelse, et skandinavisk kunde-roadshow.

Den globale GSA- (General Sales Agent, red) virksomhed Aviareps rykkede ved starten af denne måned sin hidtidige salgschef i blandt andet Danmark, Julie Damgaard, op til at være landechef. Hun assisteres af Emma Sköldekrans, der er salgschef for Sydsverige og Danmark.

”Tingene går hurtigt hos Aviareps, så for at jeg får endnu mere fokus på Danmark er jeg nu officielt country manager Danmark,” fortæller Julie Damgaard til STANDBY.dk – hun kom til Aviareps i 2016, efter seks år som salgschef for Egypt Air i blandt andet Danmark.

Aviareps forventer fortsat at tanke nye kunder til sin portefølje, der i Danmark og Skandinavien udgøres af disse online-flyselskaber, nævnt alfabetisk, der flyver til en eller flere skandinaviske destinationer:

Air Europa fra Spanien, der i sommersæsonen har rute fra Madrid til København og Stockholm, Blue Air fra Finland, Ethiopian Airlines, der blandt andet betjener Oslo, skotske LoganAir med rute til Esbjerg, Royal Jordanian med rute til København, tyrkiske SunExpress, ejet af Lufthansa og Turkish Airlines, der hele året eller i for eksempel sommersæsonen, flyver til Billund, Gøteborg, København, Oslo og Stockholm med såvel charter- som flightonly-billetter der er i GDS-systemerne samt UIA Ukraine International, der i Skandinavien har ruter til København og Stockholm.

Også agent for flyselskaber uden ruter til Skandinavien
Blandt de såkaldte off–line flyselskaber, der ikke nødvendigvis har ruter til Skandinavien, repræsenterer Aviareps:

Air Namibia, Air Tahiti, Bangkok Airways, China Airlines fra Taiwan (repræsenteres i Sverige af Aviareps), China Southern Airlines, Condor Airlines fra Tyskland, El AL fra Israel, Indigo fra Indien, MIAT Mongolian Airlines, Oman Air, Precision Air fra Tanzania, Surinam Air fra det lille sydamerikanske land af samme navn, Tame fra Ecuador, Tunis Air og kinesiske Xiamen Air,

Precision Air fra Tanzania er et af de off-line flyselskaber, der har skandinavisk repræsentation hos Aviareps. Foto: Peter S. Frederiksen.

På øvrige områder repræsenterer Aviareps i Norden blandt andet hotelgiganten Marriott, kreditkortfirmaet Visa, Clarified VISA til Kina (visum online), LoungePass ligesom der arrangeres roadshows i hele verden for turistmyndighederne på Tobago.

Roadshow til november
Apropos roadshow, så er Aviareps til november klar med en nyskabelse til den nordiske rejsebranche, nemlig tiltaget ”Aviareps Roadshow – Meet the World.”

”Det er et helt nyt koncept, hvor vi for første gang rejser rundt i fire nordiske hovedstæder, København, Stockholm, Oslo og Helsinki, med en række af vores kunder. Indtil nu har 21 af dem meldt, at de deltager i roadshowet,” siger Julie Damgaard.

”Aviareps Roadshow – Meet the World” slår teltpælene ned i København den 14. november på det femstjernede Marriott-hotel.

Relaterede artikler:

Stort flyselskab får agent i Skandinavien

Svensk firma lover hurtigt visum til Kina

Hotelgigant sagsøgt for ulovlige ekstrapriser