AirBaltic får endnu et baltisk hub

Flyselskabet er Baltikums største og ønsker på den måde at støtte sin vækst i nabolandet. AirBaltic vil offentliggøre flere oplysninger om sine fremtidsplaner i forbindelse med åbningen af en rute mellem Tallinn og Tampere i Finland den 31. marts.

Bertolt Flick, adm. direktør og bestyrelsesformand i airBaltic, siger:

”Det estiske marked er markant underserviceret. Vi tog et strategisk skridt ved at åbne syv nye direkte ruter ud af Estland. Nu øger vi vores fokus på Tallinns lufthavn ved at gøre den til et af vores knudepunkter. Tallinn bliver airBaltics første nye base i år, og dermed får vi knudepunkter i alle de tre baltiske hovedstæder, Riga, Vilnius og Tallinn”.

AirBaltic forventer i øvrigt et overskud på 20 millioner euro i 2009 og en passagervækst på 6% til 2,75 millioner passagerer. I år har selskabet indtil nu annonceret 11 nye destinationer fra sit Riga-hub: Madrid, Beograd, Vaasa, Umeå, Beirut, Amman, Manchester, Rovaniemi, Kuusamo, Visby og Luleå. I alt beflyver airBaltic 80 destinationer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.