airBaltic havde over 3 mio. passagerer

Bertolt Flick, president og  CEO for airBaltic:

“Selskabet nåede gode resultater i december, selv om vi blev påvirket af det usædvanligt hårde vintervejr, som betød flere ændringer i vores ruteplaner”.

 

Passagertallet for december blev 208,282 fra Riga, Vilnius og Tallinn, hvilket er en nedgang på 4% i forhold til december sidste år.

 

Selskabets load factor var i december 63%, hvilket er 3 procentpoint lavere end december 2009. Over hele året har selskabets load factor været gennemsnitligt 69%, hvilket er et procentpoint bedre end for 2009.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.