Alle overlevede flystyrt i Canada

Et fly af typen ATR42 fra West Wind Aviation med 22 passagerer og tre besætningsmedlemmer er forulykket kort efter starten fra lufthavnen i Fond-du-Lac, Canada.

Det oplyser canadisk politi ifølge CBC News kort efter styrtet onsdag aften klokken 20 lokal tid – klokken tre natten til torsdag dansk tid, skriver tv2.dk.

Flere personer er ifølge redningsfolkene kommet til skade, men der er ingen meldinger om omkomne.

Tililende og myndighederne fandt flyet mindre end en kilometer fra landingsbanen i Fond-du-Lac, der er et afsidesliggende samfund med 900 indbyggere i den nordlige del af den canadiske Saskatchewan-provins.

NAC overtager leasingselskabet Jetscape Aviation Group

Iran Air køber 40 ATR 72-600

Darwin Airline grounded

x

Læs Også

Dansk helikopterfirma lander ny kontrakt i udlandet

Danske Bel Air, der håber på igen at få overskud i næste regnskabsår, har fået vigtig kontrakt med flyvninger ved Sortehavet.

Flyselskabernes 10 største guldruter

Halvdelen af verdens 10 flyruter, hvor flyselskaberne tjener flest penge, er til og fra London Heathrow, viser en sjælden analyse. Selskaberne har mange daglige afgange på de profitable ruter.

Københavns Lufthavn taber passagerer på største ruter

I årets første halvår fik Københavns Lufthavn tilbagegang på 5 af sine ruter på Top 10. I alt har lufthavnen cirka 175 helårs- og sæsonruter.

Singapore Airlines tilfreds med Skandinavien

Selv om Star Alliance-medlemmet med åbningen på Stockholm sidste år fordoblede antallet af ugentlige fly til Skandinavien til 10 – fem til såvel Stockholm som København - har selskabet ikke mistet passagerer.

Minister får bøde for brug af mobil på fly

New Zealands transportminister har fået bøde for at bruge sin mobiltelefon mens indenrigsfly, han var ombord i, taxiede mod startbanen.

Dobbelt så mange passagerfly om 20 år

De næste 20 år forventer Airbus at verdens flyselskaber køber 37.400 nye passager- og fragtfly – det vil give behov for over 500.000 flere piloter.