Den 2., 3. og 4. juli er Tour de France i Danmark, der startes i København, hvor blandt andet Amalienborg passeres, anden etape er fra Roskilde til den fynske side af Storebæltsbroen, mens den sidste er fra Vejle til Sønderborg. Arkivpressefoto: Kim Wyon, VisitDenmark.

Aller-firma bag Tour de France VIP-events i Danmark

Alive, et eventselskab under Aller Media, får kontrakt om at være hospitality partner for Tour de France i Danmark næste sommer. Kontrakten kører fra næste måned og til oktober næste år.

Den danske eventvirksomhed Alive er valgt som national Hospitality partner af Grand Départ Copenhagen Denmark, når Tour de France i juli næste år kommer til Danmark.

ASO (Amaury Sport Organisation), der blandt andet arrangerer Tour de France, og Grand Départ Copenhagen Denmark har valgt Alive som national operatør for VIP-hospitality i Danmark, når verdens største cykelløb kommer til landet 2-4. juli 2021. Det oplyser Alive i en pressemeddelelse.

Som hospitality partner vil Alive blandt andet tilbyde oplevelser og events i start-og målbyerne, København, Roskilde, Vejle og Sønderborg, under Tour de France.

”Vi er glade for aftalen med Alive, der bliver national og ansvarlig operatør for hospitality i forbindelse med Tour de France-etaperne i Danmark,” siger Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark.

Administrerende direktør i Alive, Jesper Hartley, glæder sig over aftalen og ser frem til de mange muligheder, samarbejdet giver for at skabe events for virksomheder og cykelfans i hele Danmark:

”Alive er stolte over at indgå denne store aftale med de danske arrangører af Grand Départ, når Tour de France kommer til Danmark i 2021. Vi er et erfarent team og vi glæder os til at tilbyde virksomheder og cykelentusiaster løsninger på et internationalt niveau, både når det gælder hospitality og promotion- og kampagneaktivering,” siger han.

Rettigheder til events i 1½ år
Udover at stå for hospitality har Alive fået rettighederne til at producere og konceptudvikle events under Grand Départ Copenhagen Denmark-brandet i halvandet år – fra næste måned og til oktober 2021.

”Til selve løbet skaber og udbyder vi VIP-områder i alle danske start- og målbyer. Derudover har ASO givet os rettighederne til at lave skræddersyede events for virksomheder og etablere Grand Départ Business Club. Her tilbyder vi allerede fra marts i år networking og aktiviteter, der tager afsæt i touren og det gule univers,” siger Alives direktør, Jesper Hartley.

Alives VIP-oplevelser vil være et supplement til den generelle gratis adgang til hele løbet i Danmark langs landeveje, mål- og startområder. Grand Depart Copenhagen Denmark som står for at afvikle og organisere Tour de France i Danmark, er forpligtet til at skabe gratis adgang for offentligheden på hele ruten.

Tour de France i Danmark har denne officielle danske hjemmeside: letourcph.dk

Relaterede artikler:

Her skal Tour de France-rytterne bo i Danmark

Ny lufthavnsterminal ikke klar til Tour de France

2-4. juli 2021: Tour de France i Danmark