Amerikansk hotelkæde har ikke opgivet Danmark

Selvom Starwood ikke kunne blive enig om en ny managementaftale med ejeren af Palace-bygningen, Fritz Schur, der også er SAS’ bestyrelsesformand, og må trække sig ud af Danmark, har den store amerikanske kæde ikke opgivet igen at få hotel i København

 

”København får næppe nye internationale hotelkæder, før der bliver et klima, hvor investorerne ser værdien i, at en international operatør driver hotellet på deres vegne – mod, som det typisk er i dag, som forpagter”, siger Jan Kjær Nielsen, direktør for Starwood i Norden.

 

Scandic overtager fra april det fine Le Méridien Palace Hotel på Rådhuspladsen i København. Hotellet har siden 2005 været drevet af den amerikanske hotelkæde Starwood, hvis mest kendte varemærke er Sheraton.

 

Palace Hotel er netop blevet renoveret for 100 mio. kr. Renoveringen skulle have givet en femte hotelstjerne til hotellet som Le Méridien, men det vil Scandic ikke have.

 

Til gengæld lover adm. direktør for Scandic i Danmark, Jens Mathiesen, at Palace-hotellet får Danmarks bedste 4-stjernede niveau. Palace-hotellet bliver det 7. Scandic i hovedstaden – og der forventes et mere i år. Med Palace kommer Scandic op på 22 danske hoteller.

Skrevet af Henrik Baumgarten

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.