Apollo i Danmark udbyder denne sommersæson 34 græske rejsemål. PR-foto fra Apollo.

Apollo øger til 34 græske rejsemål

Danmarks største arrangør af rejser til Grækenland lancerer fem nye græske sommerdestinationer. Et af rejsemålene kræver dog en tur med færge efter landing i lufthavnen.

Selvom Apollo de seneste 30 år har udviklet sig til et komplet rejsevarehus på Grækenland, så finder rejsearrangøren Apollo stadig mindre kendte destinationer, hedder det i en pressemeddelelse.

Denne gang er det fem øer og byer, hvor masseturismen aldrig har gjort sit indtog. De fem nye destinationer, Apollo lancerer i Grækenland, til sommeren 2023 er øerne Syros, Ithaka og Meganisi samt byerne Preveza og Ioannina på det græske fastland.

I pressemeddelelsen skriver Apollo, at for at komme til Syros, flyver man via Santorini og fortsætter rejsen med færge. Det åbner også for mulighederne for at kombinere rejsen med flere af Kykladerne, som i forvejen er Apollos mest populære øgruppe for ø-hop.

Ithaka og Meganisi flyver man til via byen Preveza, som også er på listen over nyheder. I pressemeddelelsen siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo i Danmark: ”Vi investerer massivt i autentiske rejsedestinationer og lokalt ejede hoteloplevelser.”

Flyver med Atlantic Airways, Novair og SAS
”Fællesnævneren for de tre øer er, at de har bevaret deres traditionelle karakter i form af traditioner, arkitektur og gastronomi. Og fordi mange grækere har disse øer som foretrukne feriesteder, mærker, hører, dufter og smager man virkeligt, at man er i Grækenland,” siger Glenn Bisgaard.

Han oplyser til Standby.dk, at Apollo fra Danmark flyver til de græske destinationer med Novair, SAS og færøske Atlantic Airways.

”Vi har i alt 34 græske rejsemål – og alle naturligvis med flere lokale muligheder at vælge mellem på destinationen. Denne sommer ser det ud til at syv ud af 10 af vores rejsende skal holde ferien i Grækenland,” siger Glenn Bisgaard.

Udover sine græske destinationer, har Apollo i årets sommersæson også rejser til Kroatien, Cypern, Spanien, Albanien, Bulgarien og Portugal.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relatererede artikler:

Charterarrangør åbner på endnu en græsk lufthavn

Rejsearrangør klar med ny hotelkategori

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”