Foreløbig har Apollo 17 City-hoteller på 11 destinationer. På sigt er målet at tilbyde kategorien på alle charterrejsedestinationer med en større midtby samt i udvalgte storbyer. PR-foto: Apollo.

Rejsearrangør klar med ny hotelkategori

For at tilbyde flere “autentiske ferieoplevelser,” lancerer Apollo nu ny hotelkategori, “City,” med byhoteller i feriebyer. Fællesnævneren er hotellernes placering i destinationens centrum.

Selv om navnet ”City” kunne antyde det, handler den nye hotelkategori hos store Apollo ikke om store, internationale storbyhoteller, men om unikke hoteller i centrum af populære feriedestinationer. Det skriver charterarrangøren i en pressemeddelelse.

I den siger Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo i Danmark: ”Der er hovedsageligt to ting, der er vigtige for danskerne, når de skal vælge rejsemål: Nærhed til stranden, og nærhed til bymidten. Vores City-hoteller har begge dele. Man bor i den lokale bymidte og er samtidigt tæt på stranden.”

Foreløbig har Apollo 17 City-hoteller på 11 destinationer. I Grækenland er det, nævnt alfabetisk, Chania by, Ioannina, Korfu by, Preveza, Rethymnon på Kreta og Rhodos by. I Spanien er det Malaga og Las Palmas på Gran Canaria samt portugisiske Madeira by og Lissabon.

Flere city-hoteller
På sigt er målet at tilbyde City-hoteller på alle charterrejsedestinationer, der har en lidt større midtby, samt i udvalgte storbyer, oplyses det.

”På Dioni Boutique Hotel i Preveza er der morgenmad på tagterrassen, mens for eksempel Caju Le Petit Hotel på Madeira har både været et familiehjem, en fabrik og et handelshus. I dag er det et moderne hotel, men detaljerne fra dengang, bygningen havde et andet liv, og riddere passerede udenfor vinduerne, er stadig velbevarede,” lyder det fra Glenn Bisgaard.

Kriterierne for Apollos nye City-hoteller er: Minimum 3+, høj kundetilfredshed, central beliggenhed, tæt på stranden eller en privat pool, høj komfort og gode værelsesfaciliteter, god service og atmosfære samt lounge eller lobbybar.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller også specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Apollo åbner på endnu en græsk lufthavn

Stor charterarrangør tester nyt hotelkoncept

Apollo Rejser-gruppen skifter nordisk topdirektør