Apollo Rejser i Danmark vender tilbage til Sitia på det nordøstlige Kreta. PR-foto: Apollo Rejser.

Charterarrangør åbner på endnu en græsk lufthavn

Mens mange charterarrangører flyver til både Chania og Heraklion på Grækenlands største ø, Kreta, får Apollo i sommersæsonen SAS-fly fra København til en tredje lufthavn på Middelhavsøen.

Apollo vender tilbage med rejser til Sitia på det nordøstlige Kreta – som eneste rejseselskab i Norden, oplyser Danmarks tredjestørste charterarrangør. Der bliver fra midten af maj og gennem resten af højsæsonen en ugentlig SAS-charterflyvning fra Københavns Lufthavn til Sitia.

Sitia blev første gang lanceret hos Apollo i 2017, men røg af menukortet under pandemien. Men nu er verden igen mere rejsevenlig, og Apollo vender derfor igen tilbage til Sitia. Apollo, der har fire hoteller i Sitia, anbefaler byens to kilometer lange sandstrand.

I pressemeddelelsen siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo i Danmark: ”Sitia er et lille stykke Kreta, som de færreste kender, og som, mod alle odds, har formået at forblive næsten uberørt af den turisme, der ellers hersker på Grækenlands mest populære ø. Her kommer man tæt på den græske hverdag samtidig med, at næsten ethvert feriebehov bliver opfyldt med flotte hoteller, udflugter, god mad og en rigtig dejlig strand.”

Glenn Bisgaard oplyser til Standby.dk, at Apollo i alt i sæsonen til Stitia fra midt-maj til midt-oktober får 22 afgange med cirka i alt næsten 4.000 pladser.

Størst på de små destinationer
Apollo bruger i Sitia blandt andet sit Apollo Mondo Local-hotelkoncept, der omfatter små, ofte familieejede hoteller.

Denne sommer tilbyder Apollo ikke blot rejser til knap 40 destinationer i Grækenland. Rejsearrangøren har også rejser til Kroatien, Cypern, Spanien, Albanien, Bulgarien og Portugal.

Andre nyheder den seneste tid fra Apollo i Danmark har været, at rejsearrangøren igen i år oplever, at kunderne efterspørger muligheden for at kombinere flere destinationer på samme rejse. Samt at der har været en femdobling i salg af sports- og træningsrejser. I år forventer Apollo over 300 sportsarrangementer på sine sportshoteller.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Apollo Rejser-gruppen skifter nordisk topdirektør

Rejsearrangør åbner første kontor uden for Norden

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”